Turbinbladet

Bild: Tomas Helling

Ny teknik kan lagra energin från vindkraften

Video är ett kraftfullt sätt att få fram ditt budskap. När du klickar på Onlinevideo kan du klistra in den inbäddade koden för den video du vill lägga till. Du kan också skriva ett nyckelord om du vill söka online efter den video som passar ditt dokument bäst. Du kan ge dokumentet en professionell utformning med matchande design för sidhuvud, sidfot, försättsblad och textrutor i Word.

Du kan till exempel lägga till ett matchande försättsblad, sidhuvud och marginallist. Klicka på Infoga och välj sedan de element du vill använda från olika gallerier.

Teman och formatmallar kan också vara till hjälp för att skapa ett samordnat dokument. När du klickar på Design och väljer ett nytt tema ändras bilder, diagram och SmartArt-grafik för 

att matcha det nya temat. När du använder formatmallar ändras dina rubriker så att de passar till det nya temat. Spara tid i Word med nya knappar som visas där du behöver dem. 

Om du vill ändra hur en bild passar in i dokumentet klickar du på den. En knapp för layoutalternativ visas bredvid bilden. 


Dags att anmäla sig till årets turbindag


Vi kan endast ta emot ett begränsat antal deltagare, så det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningdag är den 30 oktober 2019.


Klicka på länken nedan.

Några röster från förra årets deltagare


Att läsa är också enklare i den nya läsvyn. Du kan dölja delar av dokumentet och fokusera på de delar du vill arbeta med.


Om du behöver avbryta läsningen innan du kommit till slutet kommer Word automatiskt ihåg var du var – även på en annan enhet.


Video är ett kraftfullt sätt att få fram ditt budskap.

När du klickar på Onlinevideo kan du klistra in den inbäddade koden för den video du vill lägga till.

Passa på att mingla med andra deltagare


Stolt sponsor till årets Turbindag

Vid årets Turbindag samarbetare vi med Tomas Hellings Blogg. Den nya bloggen kommer att visas upp för deltagarna.

'

Copyright ©  All Rights Reserved

 

Helling Företagsutvecling AB                                     Organisationsnummer: 559057-4512


info@hellingforetagsutveckling.se                             Bg-nummer: 5046-5798